Bouwtekening nodig?
Wil je een bouwtekening laten maken door een specialist op het gebied van bouwtekeningen die voldoen aan alle eisen voor een omgevingsvergunning? Lees snel verder!

Bouwtekening laten maken

Alle beslissingen die er genomen moeten worden tijdens de verschillende fasen van uw (ver)bouwproject worden vastgelegd in een bouwtekening. Allereerst krijgt u een schets ontwerp, waarin al uw wensen worden vastgelegd. Dit ontwerp wordt vervolgens uitgewerkt in een definitief ontwerp dat voldoet aan alle eisen van een goede bouwtekening.

Onze bouwtekeningen zijn compleet en duidelijk in zowel 2D als 3D uitgewerkt, ideaal te gebruiken voor de uitvoerende partij. Een B
bouwtekening laten maken door een specialist? Lees hieronder waarom en wat de kosten zijn!

Werkwijze

Wij werken het liefst zo veel mogelijk online als het gaat om bouwtekeningen. Dit bespaart tijd en geld, wat voor beide partijen voordelig is. De meeste bouwtekeningen kunnen we dan ook per e-mail verstrekken, maar is het nodig dat we langskomen? Geen probleem, we maken graag een afspraak

We beginnen altijd met het opvragen van uw projectgegevens. Dit kan digitaal worden aangeleverd. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een tekening te scannen en per e-mail te versturen. Dit mag een soort schets zijn, in veel gevallen hebben we daar al genoeg aan. Voor ons in een grove schets voldoende om een goede en duidelijke bouwtekening te maken die voldoet aan alle eisen voor een omgevingsvergunning.

Waarom heb ik een bouwtekening nodig?

Een bouwtekening zorgt ervoor dat alle beslissingen worden vastgelegd in een duidelijke tekening. Alle afspraken moeten worden vastgelegd in een ontwerp. Hierin staat bijvoorbeeld de indeling van het bouwwerk, maatvoering, materialen en constructieve opzet. Een nette bouwtekening zorgt voor duidelijkheid en houvast voor alle partijen.

Kosten bouwtekening laten maken

Een bouwtekening laten maken door HVN2 kan al vanaf €500,- ex BTW.
De bouwtekening die u van ons ontvangt voldoet aan alle gestelde eisen en is te gebruiken voor een aanvraag omgevingsvergunning.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per e-mail via: info@hvn2.nl of vraag direct een offerte aan. 

Omgevingsvergunning aanvragen
Vergunning nodig? met onze jarenlange ervaring bent u bij HVN2 aan het juiste adres!