Omgevingsvergunning aanvragen
Vergunning nodig? met onze jarenlange ervaring bent u bij HVN2 aan het juiste adres!

Omgevingsvergunning

Heeft u een omgevingsvergunning nodig voor uw (ver)bouwproject? HVN2 heeft jarenlange ervaring op het gebied van omgevingsvergunningen, voorheen bouwvergunningen.

Tegenwoordig noemen we een bouwvergunning of bouwaanvraag bij de gemeente een omgevingsvergunning. Wilt u zo snel mogelijk beginnen met uw bouwplannen zonder problemen met de gemeente? Dan zijn wij de juiste partner om in te schakelen voor het geheel verzorgen van uw omgevingsvergunning.

Verschillende soorten aanvragen

Een aanvraag omgevingsvergunning kan bestaan uit verschillende aanvragen. Denk bijvoorbeeld aan een aanvraag voor een: splitsing, kelder, dakopbouw, dakkapel, uitbouw, nieuwbouw, renovatie of een gevelwijziging. Er zijn er nog veel meer te bedenken, echter hebben wij hier een aantal soorten aanvragen benoemd waar wij veel ervaring mee hebben. Wat uw wensen ook zijn als het gaat om de gewenste omgevingsvergunning, wij nemen het gehele vergunningstraject graag voor u uit handen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij zijn telefonische bereikbaar via: 010-2613509 of per e-mail via: info@hvn2.nl

Woning splitsen?
In dit artikel vind u alles over het splitsen van een woning. HVN2 helpt u graag met het onderzoeken en uitwerken van uw splitsingsmogelijkheden.