Diensten

HVN2 helpt u graag met uw bouwplannen. Van ontwerp tot advies. Bij HVN2 bent u voor al uw bouwkundige zaken aan het juiste adres!    

Contact      Offerte aanvraag

Ontwerp

Uw bouwproject begint met een professioneel ontwerp! HVN2 maakt op basis van uw wensen een uniek ontwerp. Al onze ontwerpen worden in 3D uitgewerkt. 

Lees verder

Bouwkundig Tekenwerk

Bij HVN2 kunt u terecht voor bouwkundig tekenwerk in alle fasen van uw bouwproject. Van bouwvoorbereiding tot uitvoering bent u bij HVN2 bij het juiste adres. 

Lees verder 

Bouwadvies

Heeft u advies nodig voor uw nieuwbouw- of renovatieplan? Wij denken graag mee over de uitwerking van uw nieuwbouw-, uitbouw- of verbouwplannen.

Omgevingsvergunning

HVN2 heeft jaren lange ervaring in het aanvragen en afhandelen van vergunningen. HVN2 ontzorgt u door alles op het gebied van vergunningen uit handen te nemen. De bouwtekeningen die wij leveren sluiten aan op een vergunningaanvraag. 

Lees verder

Bouwfysica berekeningen

Daglicht-, ventilatie-, RC- berekeningen voor uw bouwplan nodig? Wij leveren alle benodigde bouwfysica berekeningen voor het aanvragen van een vergunning. 

Constructie berekeningen

HVN2 houdt zich ook bezig met het ontwerpen, berekenen en uitwerken van constructies. Het leveren van constructieve berekeningen behoort ook tot de mogelijkheden. 

BIM

Een 3D bouwinformatiemodel(BIM) nodig? HVN2 is bedreven in het opstellen van correcte BIM-modellen. Aan het BIM model wordt alle mogelijke data gekoppeld zodat verschillende partijen goed samen kunnen werken. 

Tekeningen digitaliseren

Verbouwplannen? En u bent nog in bezit van oude papieren bouwtekeningen? HVN2 digitaliseert graag uw tekeningen in het desgewenste formaat. Al uw papieren bouwtekeningen zullen in 2D of 3D worden uitgewerkt. 

Revisie

Zoekt u een bouwkundig ontwerp- teken- en adviesbureau voor het digitaal actualiseren van uw vastgoed? HVN2 werkt graag uw vastgoed uit in 2D of 3D.

Benieuwd naar de kosten? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.